Pages

Wednesday, November 20, 2013

SSCTP

(SMURD_SPEOTIMIȘ_COPII_TIROLOLIANĂ_PĂDUREA VERDE)



Duminică, 27 octombrie ne adunăm la Pădurea Verde a orașului nostru. SMURD-ul aduce voluntarii cu câinii, Speotimiș vine cu corzile, domnii profesori insoțesc copiii. 
Atenția elevilor, reprezentanți ai ciclului gimnazial este mai întâi captată de prezentarea echipajului de salvare. Sunt expuși apoi patrupezii, se fac câteva demonstrații cu aceștia și se efectuează un exercițiu de simulare a unei căutări de victime prin pădure.
Urmăm noi. Vlad este desemnat să ne introducă în scenă. Nu se știe ce au înțeles, sau reținut cei mici, cert este că își vor aminti cu siguranță experiența de pe coardă. 
Distracția este garantată de membrii Speotimișului organizați astfel: Ancuța responsabilă cu paza și ordinea în rândul mulțimii de puști nerăbdători, Remus și Noemi asigură îmbrăcarea hamurilor, Răzvan stă la baza scării de preluare în copac, de montare și lansare pe coardă se ocupă echipa formată din  Ian și Vlad, iar la celălalt capăt Tibi și Emil trag sforile la propriu dezechipând totodată copiii. 

         Documentarea foto-video este asigurată după cum v-ați obișnuit de subsemnata. Partea de catering a fost asigurată de
 Andreea. Și nu în ultimul rând, menționăm susținătorii morali ai echipei noastre: Eliza, Stefi, Alexandra și Timeea.

După ce rămânem singuri profităm și noi de montaj, după care ne recompensăm cu o porție de clătite,  servite la înălțime, dulci sau sărate, după gustul fiecăruia! Mulțumim pe acestă cale, încă o dată, gazdelor noastre: Ancuța și Ionuț, adresându-le urarea:

         “ – Să mai trecem pe la voi!



No comments:

Post a Comment